Pihtiputaan Asiointipiste

Asiointipiste logo

 Keskustie 9

44800 Pihtipudas

Puh. 014 459 6800

Avoinna ma-pe klo 9:00 - 15:00

 

Yhteispalvelupisteet ovat nyt Asiointipisteitä. Tunnus on pinkki avain.

Kunnanvirastolla oleva Asiointipiste on kunnan ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste. Asiointipisteessä on kunnan omien palvelujen lisäksi saatavilla myös Kelan ja TE-toimiston palveluja.

Asiointi Asiointipisteessä

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi!

Asiointi palveluneuvojan luona

Saat palveluneuvojalta tietoa julkisen hallinnon palveluista. Jos sinun on jätettävä lomakkeita tai hakemuksia paperiversioina, niin Asiointipisteen palveluneuvoja toimittaa asiapaperisi eteenpäin. Palveluneuvojien tehtävät ovat avustavia asiakaspalvelutehtäviä, joten he eivät voi tehdä esim. päätöksiä tai täyttää asiakkaan puolesta hakemuksia.

Sähköinen asiointi

Asiointipisteen asiakaspäätteellä voit tutustua viranomaisten sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella. Asiakaspääte ja yhteydet ovat käytössäsi ilmaiseksi. Palveluneuvoja opastaa sinua tarvittaessa laitteiden ja verkkopalveluiden käytössä.

Etäpalveluasiointi

Kun tarvitset syvällisempää asiantuntemusta, saat yhteyden eri viranomaisten asiantuntijoihin etäyhteydellä. Palveluneuvoja avaa etäyhteyden asiantuntijalle ja voit käydä luottamukselliset keskustelut viranomaisten kanssa kasvotusten, kuvayhteydellä.

Kelan etäpalveluun ei tarvitse erikseen varata aikaa.

TE-palveluiden ajanvaraus etäpalveluun tapahtuu ottamalla yhteys omaan asiantuntijaan TE-toimistossa.

 

Tutustu tarkemmin kunkin palveluntarjoajan Asiointipisteessä tarjoamiin palveluihin alla olevista linkeistä.

 

Kela logo

 

TE logo