Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Pihtiputaan kunta ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista Tarjova- palvelun kautta ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Tarjovan Kilpailutuspalvelu on julkisen sektorin hankintayksikköjen ja tarjoajien (palveluita, tavaroita tai urakoita tarjoavien toimittajien) väliseen hankintaprosessin toteuttamiseen kehitetty tekninen työväline, jonka avulla käyttäjät (hankintayksiköt ja tarjoajat) voivat laatia, julkaista ja jakaa tietoa sekä olla vuorovaikutuksessa keskenään. Esimerkkejä Palvelun toiminnoista ovat: Tarjouspyynnön laadinta, Tarjouspyynnön julkaiseminen, Tarjouspyyntöön liittyvien kysymysten esittäminen ja niihin vastaaminen, Tarjousten jättäminen, Tarjousten vastaanotto, Tarjousten vertailu, Hankintapäätös, ja Tiedoksiannot.

 

Sivistyslautakunta on julkaissut tarjouspyynnön koulukuljetustarjouksista Pihtiputaan kunnan ja Viitaasaaren kaupungin oppilaskuljetuksista. Tarkemmat selvitykset reiteistä ja kilpailutuksesta on luettavissa kilpailutusasiakirjoista http://tarjova.fi/kilpailutus?t=670  Tarjousten jättöaika päättyy perjantaina 22.3.2019 klo 15:00.


 

Tilapalvelu on julkaissut tarjouspyynnön RC radan huoltorakennuksista. Huom ! Tarjousaikaa on jatkettu. Kyseessä on ns. suunnittele ja rakennahankinta. Kilpailutus toteutetaan kaksivaiheisena ja ensimmäisen vaiheen tarjoukilpailu on avoin. Tarjouspyyntö julkaistaan tarjovan pienhankintaportaalissa sekä Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin verkkosivuilla.

Tarjouspyynnön liitteineen löydät verkosta osoitteesta; http://tarjova.fi/kilpailutus?t=665

Lisätietokysymykset tulee esittää järjestelmään 06.03.2019 klo 09:00 mennessä. Tarjoukset tulee jättää järjestelmään 11.03.2019 klo 09:00 mennessä. Tarjouksen syöttämisessä järjestelmään avustetaan tarvittaessa.


Avoimet tarjouspyynnöt, jotka eivät ole Tarjoava-palvelussa: