Talous- ja velkaneuvonta

KESKI-SUOMEN TALOUS- JA VELKANEUVONTA AUTTAA

Yhteydenotot ja ajanvaraukset puhelimitse ti ja to klo 12 - 14, p. 014 – 266 0000

Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonnan ajanvarauksen ja neuvonnan päivystysaika muuttuu 1.1.2017 alkaen päivästä aamupäivään ja lisäksi päivystysaikaa on myös jatkossa maanantaisin. Talous- ja velkaneuvontaan voi ottaa yhteyttä, saada neuvontaa ja varata aikaa puhelinpäivystyksen kautta maanantaista torstaihin klo 9-10 puhelinnumerosta 014 266 0000.

Talous- ja velkaneuvojat neuvovat ja avustavat yksityistalouksia erilaisissa talouteen ja velkaantumiseen liittyvissä ongelmissa.

Talous- ja velkaneuvontaan voi ottaa yhteyttä, jos tulot eivät kata menojalaskut laahaavat jatkuvasti myöhässäon maksuvaikeuksia kulutusluottojen kanssa (korttivelat, osamaksut, pikalainat)on ylivelkaantunut annettuaan takauksenon ylivelkaantunut työttömyyden, sairauden tai muun yllättävän tapahtuman seurauksenaylivelkatilanne on seurausta päättyneestä yritystoiminnasta.

Talous- ja velkaneuvonnassa annetaan yksityishenkilölle ja elinkeinoharjoittajille tietoa ja neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta, avustetaan heitä taloudenpidon suunnittelussa sekä selvitetään talouteen liittyvien ongelmien ratkaisumahdollisuudet. Maksuton palvelu on tarkoitettu toiminta-alueen piirissä asuville kuntalaisille. Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonnan toiminta-alueeseen kuuluvat kaikki 23 Keski-Suomen kuntaa.

Lisätietoa: http://www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/velkaneuvonta