Varttuneen väen päivätoiminta

Päivätoiminta Sopukan palvelukeskuksessa ja kylillä

Varttuneen väen päivätoiminta toimii eri pisteissä ja on kaikille avointa. Osallistuminen on ilmaista, tarvikkeista ja kahvista peritään pieni maksu. Päivätoiminnan tarkoitus on tukea kotona pärjäämistä, mahdollistaa sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä, saada virikkeitä arkeen ja yksinäisyyteen. Se on ennaltaehkäisevää ja kotihoitoa tukevaa kuntoutusta. Sopukan ja Valorinteen lisäksi toiminta on jalkautunut eri kyläkunnille ja sen myötä myös erilaiset palvelut, kuten kirjaston lainauspisteet, hieroja, jalkahoitaja, kampaaja ym.

Sopukassa toistuvat viikoittain laulutuokio, tuolijumpat ja lukupiiri. Lisäksi järjestetään myös ulkoilupäiviä ja muuta toimintaa. Sopukan kuntosali on vapaasti ikäihmisten käytettävissä vapaina aikoina, siitä ei peritä maksua. Kylillä toimintaa on joko viikoittain tai joka toinen viikko. Ohjelmista ilmoitellaan ilmoitustauluilla tai niistä voi kysellä päivätoimintojenohjaajalta.

Yhteistyössä Seniorityöryhmän ja muiden vapaaehtoisten kanssa järjestetään vuosittain erilaisia isompia tapahtumia, kuten Senioriolympialaiset, info-päiviä, kulttuuritapahtumia, retkiä, jne.

Lisätietoja toiminnasta ja ohjelmista

Päivätoimintojen ohjaaja Riitta Höykinpuro puh. 040-8600799