Kotihoidon palvelut

 

Kotihoidon palveluihin kuuluvat sekä kotipalvelun että kotisairaanhoidon tarjoamat palvelut. Tavoitteena on turvata asiakkaan kotona selviytyminen mahdollisimman pitkään käyttämällä hyödyksi asiakkaan omia voimavaroja sekä tukiverkostoa. Kotona asumisen tueksi voidaan käyttää kotihoidon palveluiden lisäksi erilaisia tukitoimia, kuten ateriapalvelua ja turvapuhelinta. Kotihoidon palvelut ovat maksullisia.

Hoidon perustana on jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti laadittu hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään hoidon tarpeen mukaan. Yksikkömme kautta asiakkaillamme on myös mahdollisuus saada hoitotarvikkeita, kuten inkontinenssituotteita.

Henkilöstö

Henkilöstöön kuuluu niin sosiaali- kuin terveydenhuollonkin koulutuksen saaneita. Kotihoitoa toteutetaan alueellisina työryhminä.

Ateriapalvelut

Kotiin kuljetettu ateria tilataan terveyskeskuksen keittiöltä. Aterioista peritään maksu teknisen lautakunnan hyväksymien hintojen perusteella.

Turvapuhelinpalvelut

Turvapuhelintilaukset tehdään kotihoidon toimesta. Turvapuhelinta varten asiakkaan tulee toimittaa kaksi ylimääräistä avainta kotihoitoon. Lisätietoja antaa kotihoidon henkilöstö.

Yhteystiedot

Pihtiputaan asumispalveluiden ja kotihoidon johtaja:

Anni Sagulin-Raatikainen Puh. 040 8600 786

 

Kotipalvelun keskitetty puhelin (käytössä 24h): Puh. 044 459 6991