Viitasaaren lukio


Viitasaaren lukio on vuonna 2015 110 vuoden iän saavuttanut tasokas yleislukio, joka toimii Suomen parhaalla koulukampuksella. Samalla tontilla ovat lukio, urheiluhalli Viitasaari-Areena, uimahalli, kirjasto, nuorisotalo, elokuvateatteri ja urheilukenttä sekä aivan vieressä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva maapohjainen Hurrikaanihalli. Uutena erikoislinjana aloitti syksyllä 2015 musiikkilinja, joka tarjoaa opiskelijoilleen mm. maksuttoman musiikkiopistopaikan 

Lue lisää

 

Pihtiputaan lukio

Pihtiputaan lukio tarjoaa opiskelijoilleen monipuolisen kurssivalikoiman ja korkeatasoisen opetuksen – kokoluokassaan Suomen monipuolisin. Lukiolla on takanaan jo 20 -vuotinen taival erikoistumisen tiellä. Lukiossa voi opiskella yleisopintojen lisäksi lentopallo-, hiihto- ja musiikkilinjalla. Syksyllä 2015 aloittivat uusina linjoina Tulevaisuuden johtaja – partiolinja sekä Kimmo Kinnusen johtamana Keihäslinja.

Lue lisää

 

Hakeminen

Lukioihin ja ammatilliseen peruskoulutukseen opiskelijat valitaan yhteishaun kautta. Aloituspaikat täytetään yhteisvalintalistan mukaisessa eli keskiarvon mukaisessa järjestyksessä. Varsinaista keskiarvorajaa ei ole. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella koulun rehtorilta.

Opintopolku.fi

Työ- ja loma-ajat

Lukuvuoden 2016-2017 koulupäivät