Peruskoulut ja -opetus

Peruskouluopetusta annetaan 7-16 -vuotiaille oppivelvollisille. Perusopetus on maksutonta ja sitä tarjotaan kaikille tasapuolisesti. Peruskoulu käsittää luokat 1-9. Wiitaunionin peruskouluissa annettava opetus on korkealaatuista ja yksilölliset erityistarpeet huomiovaa. Se toteutetaan taloudellisesti niin, että kouluverkko on tarkoituksenmukainen sekä opetusryhmien koko tasapuolinen ja kohtuullinen. Kouluilla on asianmukaiset tilat ja välineet.

Wilma

Viitasaaren koulut
Pihtiputaan koulut 

 

Viitasaaren peruskoulut

Koulujen esittely, yhteystiedot ja niiden omat sivut.

Koulut ja yhteystiedot

 

Pihtiputaan peruskoulut

Koulujen esittely, yhteystiedot ja niiden omat sivut.

Koulut ja yhteystiedot

 

Tietopaketti perusopetuksesta

Tietoa kouluun ilmoittautumisesta, yleistä perusopetuksesta ja perusopetuslaista sekä opiskelusta, opetuksen järjestämisestä ja arvoista.

Lue lisää

 

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta tarkoittaa 1-2 -luokkien oppilaille ja erityisopppilaille järjestettyä ohjattua toimintaa aamu- ja iltapäivisin. Viitasaarella toimintaa järjestetään Haapaniemen koulussa pääsääntöisesti klo 7.00-17.00 (poislukien koululaika) ja Pihtiputaalla Putaanvirran koulussa klo 6.45-16.15 (poislukien kouluaika) ja Muurasjärven koulussa klo 12.30-16.15.

Lue lisää

 

Koulumatka ja kuljetus

Pihtiputaan kunta ja Viitasaaren kaupunki järjestävät koulukuljetukset sivistyslautakunnan hyväksymän "Koulukuljetusten periaatteet Wiitaunionin alueella 1.8.2017 lukien" mukaan. 

Koulukuljetusten periaatteet ovat luettavissa

Tästä

 

Haluatko sijaiseksi peruskouluun?

Ota yhteyttä suoraan koulujen rehtoreihin tai koulunjohtajiin
Viitasaarella ja Pihtiputaalla puhelimitse tai sähköpostilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilman formatiivisen arvioinnin ohjeet:

Oppilaat/huoltajat

Opettajat